България
България

Отпразнувай световния ден на хамбургера: Кои са най-добрите бургери в София?

28.05.2024

Най-добрите места за бургери в София: Вашият пътеводител за деня на хамбургера

ден на хамбургера, най-добрите бургери в София

Честит празник, любители на бургерите! Ние в Идънред България вярваме, че дори и малките неща, които ни носят удоволствие в живота, трябва да бъдат отпразнувани. 

хамбург, германия, хамбургери


Има много различни теории за това откъде хамбургерът е получил името си. Една от тях е, че е кръстен на град Хамбург, Германия. След това хамбургерът е въведен в САЩ от немски имигранти през 19-ти век и се твърди, че първият хамбургер е бил сервиран в ресторант в Ню Йорк през 1885 г.  

Какъв по-добър начин да почетеш този вкусен ден от това да се поглезиш с някои от най-добрите бургери, които може лесно да закупиш с ваучерите ни за храна?

Подготвили сме списък с любимите ни места за бургери, които със сигурност ще удовлетворят всички твои вкусови рецептори и ще те накарат да копнееш за още. Нека се впуснем в това апетитно приключение!

скапто бургер1. Skapto

Skapto е фаворит на мнозина с широкия си подбор от локации из София, както и с разнообразното си меню. Техните бургери се приготвят с висококачествени съставки от местно производство, което гарантира, че всяка хапка ще е свежа експлозия от вкусове. А, спокойната и приветлива атмосфера го прави идеалното място за прекарване на време с приятели. Апетитен бургер и приятна компания - какво повече му трябва на човек?

Трябва да опиташ: Cheesus бургер със сочно телешко, хрупкав бекон и сос чедър

Веган алтернатива: Папай Спанака с питка със спанак, кюфте от конопено семе, водорасли и тартар с веган майонеза

2. Ресторант Victoria

Ресторант Victoria предлага фантастична селекция от бургери, които със сигурност ще те впечатлят. Известен със своите висококачествени съставки и гурме подход, заведението съчетава най-доброто от двата свята: вкусни бургери и изискана атмосфера. Независимо дали вечеряш в рафи свински бургередин от ресторантите или поръчваш храна за вкъщи, техните бургери ще ти доставят гарантирано удоволствие. 

Трябва да опиташ: Бургер 5 Авеню с телешко Блек Ангъс, гуакамоле, френско козе сирене и запечен бекон

3. Raffy Bar & Gelato

Raffy Bar & Gelato е едно от най-популярните заведения в София и има причина това да е така. Ресторантът предлага богато меню и сме сигурни, че няма ястие, което да те остави разочарован. Докато си там, не пропускай да си поръчаш някой от техните изумителни бургери. Известни със своята жизнена и непринудена атмосфера, очаквай да се впуснеш в едно зареждащо преживяване, изпълнено с хубави емоции и вкусна храна.

Трябва да опиташ: Бургер със сочно свинско с питка Бриош, крем чедър, кисели краставички, карамелизиран лук и бургер сос

4. Am-Gulтелешки бургер

Това заведение е скрит скъпоценен камък, който предлага уютно изживяване с акцент върху качеството и вкуса. Техните бургери са изработени внимателно, като се използват пресни съставки за създаването на нетрадиционни комбинации от вкусове. Приветливата атмосфера и приятелското обслужване го правят идеалното място да се насладиш на апетитен бургер.

Трябва да опиташ: Класически бургер с телешко месо, паниран камембер, авокадо, бекон и майонезено-горчичен сос

Защо ти препоръчваме тези места?

В Идънред България ценим качеството, вкуса и незабравимите изживявания. Подбрали сме селекция от ресторанти, които не само сервират някои от най-добрите бургери в града, но също тасоциални мрежика използват пресни, висококачествени съставки. Независимо дали сте истински любители на бургерите или просто обичате да хапвате вкусна храна, тези ресторанти предлагат по нещо за всеки.

Присъедини се към празненството на този вкусен ден и се поглези със сочен бургер от едно от препоръчаните от нас места. Сподели твоето бургер приключение с нас в социалните мрежи и ни кажи кое място ти е любимо!

Искаш да намериш още заведения, които приемат ваучерите за храна от Идънред България? Посети страницата с търговските ни обекти, за да разбереш повече!