Топ 3 предимства на дигиталния Ваучер Храна
България
България

Топ 3 предимства на виртуалния Ваучер Храна

12.07.2024

Виртуален ваучер за храна или карта пластика, кое да изберем?

дигитален ваучер храна, защо да избера дигитален ваучер, NFC, електронно плащане, идънред, едернед, идърнед, еденред, електронен ваучер

Знаете ли, че през 2023 г. всяка 5-та трансакция от всички картови разплащания в България е направена с изцяло дигитализирана карта - двойно повишение спрямо 2022 г.. Това е пример как модерните технологии като виртуалните карти за разплащане през телефон с NFC чип са станали все по-популярни през последните години и тази тенденция ще продължи да се усилва. 

Знаем, че се двоумиш дали да се довериш на изцяло дигитализиран ваучер за храна или да заложиш на традиционното с ваучер, под формата на физическа пластика. Нормално е да подхождаш с лека недоверчивост към поредната иновация, която ти се струва непонятна, но ние сме тук да ти кажем, че няма от какво да се притесняваш, и сега ще ти обясним защо…

Подобрена сигурност

електронен ваучер храна, дигителен ваучер за храна, идънред, купон за храна, Ваучер Храна, дигутализацияТова е функцията, която дава на виртуалния ваучер за храна огромно предимство пред физическата карта. Дигитализираният ваучер съществува единствено в телефона ти, което означава, че е почти невъзможно да бъде откраднат и използван за измамни дейности. 

Както дигиталният ти портфейл, така и приложението за електронен Ваучер Храна Edenred+ е защитено с парола, зададена от теб, и/или биометрично разпознаване за допълнителна сигурност. Електронните портфейли използват сигурни методи за криптиране, които защитават твоите финансови данни, намалявайки риска от измами. В приложението Edenred+ може с един клик да блокираш картата си, както и лесно да я активираш обратно, което допълнително предпазва твоята социална придобивка от загуба или злоупотреба. 

Удобство и ефективност

С приложението ни за дигитални ваучери имаш бърз достъп до полезна информация относно твоя Ваучер Храна като наличност и история на трансакциите, което ще ти помогне да следиш и контролираш разходите си. В Edenred+ също можеш лесно да провериш кои търговски обекти са част от нашата мрежадигитализация, дигитално плащане, плащане с телефон, електронен портфейл, ваучер храна, електронен ваучер, идънред и приемат дигитални ваучери за храна. 

Интеграцията на електронни портфейли е широко разпространена, с тях може да се разплащаш във всеки обект, където има наличен ПОС терминал. Това прави виртуалния ваучер за храна изключително удобен за ползване и елиминира нуждата от физическа карта, тъй като плащанията са бързи и безпроблемни - едно огромно предимство за заетите хора или за тези, които са забравили портфейла си вкъщи. 

С това опростяване на управлението на твоите ваучери за храна ще можеш да се фокусираш върху по–важните си ангажименти, докато лесно контролираш разходите си от удобството на своя смартфон. 

Положително влияние върху околната среда

Едно от основните предимства на използването на виртуален ваучер за храна, е че той играе значителна роля в опазването на околната среддигитален ваучер храна, Ваучер Храна, Идънред, еденред, иденред, единред, едернед, електронен ваучер, купон за хранаа и насърчаването на по-екологичен и устойчив подход в сферата на социалните придобивки. 

С имплементирането на дигиталните ваучери, нуждата от използване на хартия значително намалява, а решението на Идънред България да се фокусира върху дистрибуцията на виртуални карти, които да се използват през електронните портфейли на потребителите, е с цел да се минимизира използването на пластмаса, тъй като и тя е един от основните замърсители на околната среда. Предлагаме възможността за изцяло дигитален метод за използване на ваучерите ни за храна, без нужда от пластика от самото начало, защото не смятаме, че хартията трябва да бъде заменена с пластмаса. 


Дигиталният Ваучер Храна поставя началото на нова ера на удобство и сигурност. Безпроблемни трансакции, подобрена безопасност и лесен достъп до финансите в реално време са предимствата, с които ще се сдобиеш, ако избереш да използваш своя Ваучер Храна през виртуалния си портфейл. Множество наши потребители ни се довериха, опитай и ти!

Научи повече за мобилните разплащания с Ваучер Храна през смартфон.

Как да добавиш виртуалната си карта в електронния си портфейл? 

Защо хартиените ваучери за храна отпадат?